OM OS

Propia ApS. blev etableret i 2017 med henblik på at udvikle og præsentere et unikt koncept inden for risikostyring til mindre og mellemstore produktions- og distributionsvirksomheder. Selvom prisrisikostyring stadig er en del af vores koncept, som vi tillægger stor værdi, så har vi videreudviklet vores services til at omfatte også andre strategiske indkøbsområder. Vi mener i dag at kunne dække langt hovedparten af de forretningskritiske arbejdsområder og -processer, som vores markedssegment vil efterspørge.

Ideen bag Propia har fra start været at dele ud af vores ekspertise – så simpelt kan det siges. Vi er og engagerer udelukkende erfarne konsulenter, der har mangeårig erfaring inden for strategisk indkøb samt den rette teoretiske ballast til at kunne rådgive, implementere og skabe resultater.

Vores ideologi er at levere højt effektivitet, ordentlighed og målrettethed – alt sammen for at vores samarbejdspartnere mærker vores dedikation og ser varige resultater af vores arbejde.

Dennis Jørgensen

Senior Consultant

 
 
 

Dennis har udmærket sig i indkøbsbranchen med vigtige roller hos CEAMSA, Palsgaard A/S, LEGO og andre. I sin professionelle karriere har han…
Læs mere

Thomas G. Damsgaard

Senior Consultant

 
 
 

Thomas erfaring inden for indkøbsområdet bunder i roller hos ARLA Foods AMBA, Palsgaard A/S og Fertin Pharma A/S. I sin tid hos ARLA realiserede han…
Læs mere