OM OS

Propia Aps. blev etableret i 2017 med henblik på at udvikle og præsentere et unikt koncept inden for risikostyring til mindre og mellemstore produktions- og distributionsvirksomheder.

Ideen bag konceptet stammer fra mere end 30 års samlet beskæftigelse og erfaring med styring af risici på strategisk og operationelt niveau i både danske og udenlandske virksomheder, hvor opgaverne ofte var at begrænse skaderne på pludselig opståede tab fremfor en proaktiv styring og mitigering af risici.

Konceptet er skabt ud fra branche erfaring fra blandt andet FMCG, pharma-, fødevare-, plast-, detail- og IT-industrien. Samt en dannelsebaggrund fra Aarhus Universitet, CBS samt Handels- og IngeniørHøjskolen i Herning.

Udover uddannelse og erhvervserfaring er kompetencerne opbygget og vedligeholdt løbende igennem diverse kurser og efteruddannelse, herunder bl.a. en certificering i ISO 31000 standarden inden for risikostyring.

Vi adskiller os fra mange andre inden for branchen i kraft af vores operationelle tilgang til problemstillingerne, hvor vi på trods af at vore analyser altid tager deres udgangspunkt i vores teoretiske ballast og procesforankringen i anerkendte internationale standarder, fastholder den operationelle tilgang til de implementerede forbedringer.

Vores fremgangsmåde bygger på følgende ideologi og værdier:

  • Operational tilgang
  • Fokus på forretningskritiske risici
  • Helhedsorienterede løsninger